Te koop
Je bent hier: Oldtimers te koop > Oldtimer auto's > 1988 Ferrari Testarossa

1988 Ferrari Testarossa

bieden vanaf € 85.600
Delen

Advertentie

Referentie
TKV-378827
Publicatie
07-09-2024
Categorie

Kenmerken

Merk
Model
Bouwjaar
1988
Versnellingen
manueel
Vraagprijs
€ 85.600

Beschrijving

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbeschermingsvergoeding van 4,5% (in plaats van 9%) die voor de winnende bieder wordt geregeld na afloop van de veiling. U wordt één werkdag na afloop van de veiling benaderd door een verkoopteam. Zij helpen u verder met de korting***

Een Italiaanse legende in Rome

Op 29 januari 1988 rolde deze Ferrari Testarossa van de lopende band, een icoon van Italiaanse autotechniek. Oorspronkelijk geleverd in Rome bij de prestigieuze dealer S.A.MO.CAR SpA, belichaamt deze Testarossa Italiaanse passie en precisie. Rome, een stad van geschiedenis en cultuur, is ook nauw verbonden met Ferrari. De Mille Miglia, een beroemde historische race, heeft altijd een speciale plek ingenomen voor Ferrari's, waar de auto's en de stad samenkomen in een symfonie van snelheid en stijl.

Technisch:
Onder de motorkap van de Testarossa ligt een indrukwekkende 5-liter V12-motor. Dit meesterwerk van techniek levert 287 kW aan vermogen, gekoppeld aan een handgeschakelde transmissie. De motor is niet alleen een krachtpatser, maar ook een kunstwerk, met een geschiedenis van prestaties en innovatie. Het geluid van de V12 is pure muziek voor autoliefhebbers, een symfonie van kracht en precisie.

Carrosserie/lak:
Het exterieur is in een zeer goede staat, geen roest, geen corrosie aan de buitenkant. Een goede in bijna geen kleurverschil (speciaal voor een Ferrari) alles werkt ook, zoals de deuren, de spiegels etc. Geen Defecten. Uitgerust met originele centerlock velgen.

Interieur:
Het interieur is in een zeer originele staat, zoals u op de foto's kunt zien is het zeer origineel, zelfs de tijdcorrecte Blaupunkt radio is in de auto. Gereedschapsset in de kofferbak (foto 12) etc.

Overige info:
We hebben nog wat originele postzegels in het boekje, de laatste Ferrari postzegel is uit 2016. We kunnen de riem vervangen, maar dit brengt natuurlijk wel extra kosten met zich mee.

Documenten:
De auto wordt geleverd met de originele boekjes en heeft Belgische kentekenpapieren.

Onderhoud en geschiedenis:
Deze Ferrari Testarossa is altijd onderhouden door Ferrari-dealers, waarbij de eerste twee onderhoudsbeurten werden uitgevoerd door de oorspronkelijke dealer in Rome. De auto verhuisde later naar Duitsland, waar hij in 2016 werd onderhouden bij Ferrari Fellbach. De kilometerstand is origineel en geverifieerd, een zeldzaamheid in de wereld van klassieke auto's. Deze Testarossa rijdt als een droom en is klaar voor zijn volgende avontuur. De motor en versnellingsbak werken in perfecte harmonie samen en zorgen voor een ongeëvenaarde rijervaring.

Een kans om geschiedenis te kopen:
Dit is uw kans om een originele Testarossa te bezitten, een auto met een rijke geschiedenis en een prachtig verhaal. Deze Testarossa heeft niet alleen een glorieus verleden, maar ook een veelbelovende toekomst. Nu is het moment: leef in het moment. Deze Testarossa staat momenteel in Katwijk, in onze showroom, klaar om zijn volgende eigenaar te ontmoeten. Mis deze unieke kans niet om een stukje autogeschiedenis te bezitten. Kom en ervaar zelf de magie van de Ferrari Testarossa.

bezoek website

Advertentie

Referentie
TKV-378827
Publicatie
07-09-2024
Categorie

Kenmerken

Merk
Model
Bouwjaar
1988
Versnellingen
manueel
Vraagprijs
€ 85.600

Verkoper

Naam
Catawiki
Adres

Nederland

route plannen
E-mail
terug naar overzicht andere Ferrari oldtimers
Freighthammer - importeren en exporteren van oldtimers
Oldtimerfarm - verkoop in opdracht van oldtimers - Aalter
Oldtimer verzekeringen VLC & Partners
Auctim online auctions
Klassiek Aktief - service, reparatie en verkoop
Waardetaxaties.nl - uw expert in taxeren van oldtimers
Legendary Classics - verkoop van oldtimers
Catawiki online oldtimer veiling
Klassiek & Techniek - Het leukste klassieker-magazine
DeLeon - Classis Investment Cars
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Catawiki online oldtimer veiling
Wens jij ook publiciteit via Oldtimerweb? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info.
Catawiki online oldtimer veiling
Klassiek & Techniek - Het leukste klassieker-magazine
DeLeon - Classis Investment Cars
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Catawiki online oldtimer veiling